God Jul & Gott Nytt 2021!

God Jul & Gott Nytt 2021!

Tack för det gångna året!
Business as usual – men på ett annorlunda sätt.

Utbrottet av Covid-19, har påverkat hela världen och gjort att vi alla behövt stanna upp, tänka till och förändra vårt beteende i det dagliga livet. För vår del har det självklara fysiska mötet ersatts med videomöten och den digitala närvaron har blivit otroligt viktig.

Hos oss är saknaden att få vara på plats hos er stor, att mötas socialt för att kunna diskutera projekt eller anpassade lösningar! För oss är det därför otroligt viktigt att förmedla att vi, trots de uteblivna besöken finns här för er! Vi tar gärna möten digitalt och vi har goda möjligheter att smidigt diskutera olika lösningar med er via videolänk eller på telefon.

Kontaka oss

Manuel Santos
VD / CEO
Centralbyggarna Sverige AB