Centralbyggarnas nya logotype.

Vi på Centralbyggarna är glada att presentera vår 2020-års nya Look!

Vår vision är att konstant hålla en modern organisation där vi arbetar med kvalité, effektivitet och hållbarhet. Därför kände vi att det var dags att låta vår egna image att följa med.

Året var 2003, Centralbyggarna etablerar sig på marknaden och starten på en frisk fläkt i branschen var ett faktum. Centralbyggarna har genom åren gjort tusentals kunder nöjda och nyckeln bakom detta är goda samarbeten med leverantörer, klara visioner gällande kundservice och framför allt glad och nöjd personal. Receptet för ett modernt och välmående företag. Centralbyggarna står för modernitet, professionalism och ordning & reda, detta är något vi väver in i den nya identiteten. Blixten är anrik och en klar symbol för området Centralbyggarna arbetar inom. Den har vi gett mer utrymme och med minimalistiska former skapat en modern symbol som man stolt kan representera. Färgen orange utstrålar generellt välmående, passion, värme och glädjen i kreativitet – Vilket passar Centralbyggarnas karaktär till hundra procent. Formgivningen och text-språket är format efter att matcha ett modernt företag utan otydligheter och tillsammans med sin nya logotyp presenterar en klar bild av företagets professionalitet.
Välkommen till det nya Centralbyggarna!

Sist men inte minst vill vi tillönska er alla en riktigt skön Julhelg och ett Gott Nytt År!

Vi ses och hörs under 2020!