Serviceelektriker

Lediga Tjänster

Arbeta Hos Oss

Centralbyggarna söker en driven Serviceelektriker

Centralbyggarna grundades 2003 och är idag ett företag med 30 anställda, lokaliserade i Åkersberga. Vi levererar allt från relälådor till lågspänningsställverk, till både industri-och entreprenadkunder.

Nu söker vi en Serviceelektriker på heltid som kommer att ha ett övergripande ansvar för bolagets platsjobb ute hos kund.

Uppdraget
Som Serviceelektriker på Centralbyggarna träffar du kunder dagligen och hjälper till med kundernas levererade fördelningar från Centralbyggarna. Vi uppmuntrar för självständighet i att planera sin egen vardag. Arbetet innebär installationer i fördelningar samt ominstallation i fördelningar ute hos kund. Visst arbete kan förekomma i vår produktion.

Vem är du?
För att arbeta som Serviceelektriker hos oss bör du vara uppdaterad vad gäller ny teknik samt vara en kreativ problemlösare inom ditt område.

Som Serviceelektriker har du ett självständigt och engagerande arbete som inkluderar ett stort kontaktnät både internt och externt. Du har möjlighet att utvecklas inom arbetet och på sikt få ett större ansvar.

Du som söker har teknisk utbildning inom el- och teleteknik och har tidigare erfarenhet som elektriker. Kanske är du en erfaren entreprenadmontör som nu vill byta till servicesidan alternativt att du redan idag arbetar som Serviceelektriker? Som person är du initiativtagande, noggrann och drivs av att skapa nöjda kunder och utveckla egna kundrelationer. Du har en bra samarbetsförmåga samtidigt som du är van vid att ta självständiga beslut. Du är en teamspelare som tar ansvar och är lyhörd. Svenska i tal och skrift, körkort B samt datorvana är ett krav.

Vi erbjuder
Centralbyggarna har en platt organisation med snabba beslutsvägar och ett härligt driv. Här finner du ett intressant och utvecklande arbete med engagerade och kompetenta medarbetare, ett företag som vill utvecklas vidare tillsammans med dig.
Centralbyggarna erbjuder marknadsmässig lön, bonus, friskvård, telefon, bil och rikskortet.

Om ansökan
Skicka in din ansökan innehållande CV samt ett personligt brev till Manuel.Santos@centralbyggarna.se Urval och intervjuer sker löpande.
Har du några frågor är du välkommen att kontakta vår VD, Manuel Santos på telefonnummer 08-128 552 01. Läs mer om företaget på www.centralbyggarna.se